ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΡΟΦΩΝ, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Καθημερινά το ίδιο φαγητό, ακόμα και αν αυτό είναι υγιεινό, γίνεται με τον καιρό ανιαρό και χαλά την όρεξη. - Εδώ μπορούμε να συγκρίνουμε τη διατροφή των ψαριών με την δική μας, την ανθρώπινη διατροφή. - Επιτυγχάνετε προώθηση της φυσικής συμπεριφοράς των ψαριών σας, αυξάνοντας τιιν ανυπομονησία των ψαριών του ενυδρείου, αν αλλάζετε συχνά το είδος της τροφής. Μ' αυτό τον τρόπο προσφέρετε στα ψάρια σας την ποικιλία που είναι συνηθισμένα να βρίσκουν και στη φύση, όπου δεν βρίσκουν μόνο ένα είδος τροφής.
Όλα τα είδη τροφών, αποτελούνται μόνο από επιλεγμένες πρώτες ύλες καλής ποιότητας οι οποίες, φυσικά, δεν διατηρούνται απεριόριστα. Ιδιαίτερα οι βιταμίνες και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα που αναφέραμε στην αρχή, μπορούν "να αλλοιωθούν γρήγορα, αν έλθουν σε επαφή με το φως ή τον αέρα. Γι' αυτό δεν πρέπει να προσφέρεται η τροφή μορφής νιφάδων σε πλαστικές σακκούλες ή σε άλλες διαφανείς συσκευασίες.
Αγοράζετε την φρέσκια τροφή σας σε κουτιά σφραγισμενα αεροστεγώς και κλεισμενα έτσι, που να μην είναι δυνατή η είσοδος του φωτός, διαλέγοντας το μέγεθος το οποίο θς έχετε καταναλώσει το αργότερο εντός δυο μηνών.Αυτό σημαίνει, ότι για ένα ενυδρείο στό οποίο συμβιώνουν διαφορετικά ψάρια, δεν αγοράζετε κουτιά ενός λίτρου, αλλά προμηθεύεστε την κύρια τροφή σε κουτιά των 250 ml. Όσον αφορά δε την ειδική τροφή,την αγοράζετε σε συσκευασίες των 50 η 100 ml. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι οτι προσφέρετε στα ψάρια σας φρέσκια τροφή υψηλού ποιοτικού επιπέδου. Εκτός αυτού στο κάθε κουτί αναγράφεται η ημερομηνία λήξεως. Η ημερομηνία αυτή ισχύει όμως μόνο για τα κουτια που δεν έχουιν ανοιχτεί.

 

Προηγούμενη Σελίδα        http://www.Enydreio.com        Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on se.gr